Om oss

VÅR FAMILIE

CrossFit Skedsmo ble etablert våren 2019 og startet som en liten CrossFit drøm i garasjen hjemme hos Camilla & Jørgen. Det har vært mye treningsglede og herlige økter i garasjen for både store og små, og nå ett år senere utvider vi Skedsmo CrossFit med fantastiske lokaler i hjertet av Skedsmo.

Målet har hele veien vært å skape et fellesskap og treningsmiljø for nærområdet. Et sted hvor alle skal føle seg velkommen uavhengig av erfaring og nivå. Vi har et sterkt ønske om å folkeliggjøre CrossFit enda mer slik at flere faktisk åpner øynene for denne fantastiske treningsformen.

Samhold og fellesskap står høyt hos oss, og vi ønsker å skape et miljø hvor alle føler seg inkludert.

Vi tilbyr gruppetimer med fantastiske coacher som har et felles mål om å motivere, dele kunnskap, inspirere og gi ut masse treningsglede til våre medlemmer.

OM SKEDSMO CROSSFIT

Skedsmo CrossFit åpnet dørene for første gang 6. mars 2020. Skedsmo CrossFit ble skapt med den visjon om å tilby CrossFit for alle.
 
Viktigst for oss er å skape et åpent og inkluderende miljø, hvor vi former nye vennskap, mestring og personlig vekst. Dette gjenspeiles i vår drift, hvor vi tilbyr sosial sone i våre lokaler, team-økter hver helg og høyt fokus på deltagelse på gruppetimer.
 
Hver eneste dag jobber vi for å tilby det lille ekstra. Hos oss finner du dyktige coacher med fokus på tilstedeværelse og faglig kompetanse, som alltid ønsker å bli enda bedre. Vi vet at vi må ut av vår komfortsone for å skape motivasjon, overskuddsenergi, personlig vekst og mestring. Dette gjenspeiles i våre gruppetimer, hvor vi alltid vil jobbe for at du kan lære noe nytt, på hver enste time!
Vi tilbyr 550 kvm med nyoppussede lokaler, fylt med kvalitetsutstyr fra ATA-treningsutstyr.
PS: Vi er stolte av å være selverklært som Norges reneste CrossFit boks.

HVA ER CROSSFIT

“THE MAGIC IS IN THE MOVEMENT”
CrossFit er et amerikansk trenings-konsept som ble grunnlagt i 1996. Treningen er trygg, morsom og effektiv for å bedre både vår egen fysiske og mentale helse. Treningen har i tillegg stor overføringsverdi til annen idrett og daglige gjøremål. CrossFit-WOD’s er ulike hver enste dag og kan tilpasses alle nivåer av form og alder. Vi mener nøkkelen til effektiv og morsom trening ligger her: konstant varierte, funksjonelle bevegelser
utført med høy intensitet.

“FRIENDS ARE FAMILY WE CHOOSE”
CrossFit er sosialt og inkluderende. Treningen er arrangert i grupper, hvor vi motiverer hverandre, skaper nye vennskap og hjelper hverandre å nå egne mål. Med mer enn 15 000 «CrossFit Affiliates» verden over er vi en del av en større familie som jobber for felles mål: bedre helse og prestasjon.

ER CROSSFIT FOR MEG?
Ja! Alle kan gjøre CrossFit, uavhengig av alder og treningsbakgrunn. Treningen vil alltid tilpasses for å hjelpe deg å nå dine mål på en trygg måte. I praksis vil dette si at besteforeldre og verdensmestere kan gjennomføre samme treningsøkt, men tilpasset deres individuelle nivå.

MÅ JEG VÆRE I GOD FORM FOR Å STARTE MED CROSSFIT?
Nei. Uavhengig av treningsbakgrunn og fysisk form kan du starte med CrossFit. Når du blir i mer erfaren vil øktene bli mer utfordrende, slik at du alltid vil kunne forbedre deg.