Long

COACH

Long Vu, født i Fredrikstad og oppvokst i Moss (Heia kællane og pølse i vaffel)!

Som person er han ærlig, oppmerksom og en real team-player. Han er veldig lett å bli kjent med, og liker veldig godt å spille andre rundt seg gode. Han har bakgrunn i fotball og powerlifting, men de seneste årene har alt fokus vært på Crossfit.

Han har CF-L1 og har planer om å ta CF-L2 samt Eleiko Strength Coach/Burgener Strength om ikke så altfor lenge.

Før han begynte med Crossfit så vandret han mye rundt på Sats. Merket at treningsdagene var veldig rutinebasert og hadde lite progressjon som igjen gikk utover motivasjonen. Han ble bitt av Crossfit-basillen etter en prøvetime på Crossfit Yggdrasil (Nå Crossfit Løren) og har siden ikke sett seg tilbake.

Long liker denne treningsformen fordi man aldri er ferdig utlært. Det er alltid noe man kan bli bedre på og man jobber mot å bli en bedre versjon av seg selv. Det er den mest allround-treningsformen da man driver alt fra gymnastikk til vektløfting. Man blir utfordret på hver økt og ingen dager er like. Det som gjør Crossfit mest unikt er miljøet. Man stifter bekjentskap og det er flere vennskap som har kommet fra Crossfit som han setter stor pris på. Man er aldri alene og det er alltid noen som møter deg med et smil og man blir tatt godt imot.

Favorittøkten er Cindy! Der kan han ta i bruk det han er god på, nemlig bodyweight.

Personlig brenner han for kompetanse og kunnskap. Det er så mye man kan lære for å bli bedre, både av lesestoff og av andre kjempe flinke medlemmer og atleter.

Som Coach brenner han for å spre treningsglede for våre medlemmer. Han er veldig opptatt av at alle skal føle seg trygge på øvelsene. Det er veldig viktig å huske på at selv om en økt virker «skremmende» så er alt skalerbart og man får fortsatt en god treningsøkt.

Hans mål er at medlemmene skal gjøre det bra og ha god progresjon. Han blir alltid glad når han kommer med små innspill som gir resulterer til at medlemmene klarer å knekke koden på diverse øvelser. Dette motiverer han videre til å fortsette å gjøre en god jobb og spill andre gode.