HAnne

HEAD COACH, FYSIOTERAPEUT OG PT

Hanne ble introdusert for CrossFit i 2013 og har siden vært frelst for sporten. «CrossFit har en unik evne til å forbedre prestasjon, både fysisk og mentalt, på trening og i hverdagen. I tillegg blir man en del av et inkluderende, sunt og oppløftende treningsmiljø – et miljø man sjeldent finne andre steder». Hanne trekker frem det sosiale miljøet som en av de mest unike og positive sidene ved CrossFit, og mener derfor at CrossFit passer for absolutt alle, uansett utgangspunkt.

Favorittøkt: alt man kan gjøre i team er moro, men også lange og tunge økter slik som Murph og Holleyman. I tillegg sier Hanne aldri nei til tunge Clean & Jerks.

Tidligere har Hanne vært aktiv innenfor svømming, hestesport, sti-løping og fjellklatring. Hun elsker å jobbe med biomekanikk, bevegelsesanalyse og teknikk, og tar dette med seg både i fysioterapifaget og som Coach. Hanne brenner for å hjelpe andre å oppleve mestring og glede ved fysisk aktivitet, i tillegg til å skape et motiverende forhold til å la seg utfordre og lære noe nytt.

Kurs og utdanning:

Årsstudium økonomi, markedsføring og ledelse hos NORD universitet
Bachelor fysioterapi hos Saxion University og Applied Sciences (Nederland)
Idrett 1 hos ICMS Australia

Eleiko Strength Coach level 1
CrossFit Gymnastics course
CrossFit Level 2
CrossFit Level 1
Skulderspesialisering for fysioterapeuter (kurs)