Karoline

COACH

Karoline har lenge vært kjent med CrossFit, men hun begynte først med det i 2020 på Skedsmo CrossFit. Karoline har tidligere drevet med både fotball, løping, tradisjonell styrketrening og olympisk vektløfting.

Innenfor CrossFit har Karoline CF-OL1 sertifisering, og skal ta CF-L2 til vinteren. Karoline har også fullført Eleiko Strength Coach Level 1.

Karoline syns CrossFit er en morsom, allsidig og effektiv treningsform som virkelig passer for alle. Karoline brenner for allsidigheten CrossFit gir i treningshverdagen og miljøet man skaper rundt seg. Hun syns det er kjempegøy å hjelpe medlemmene på boksen nå sine mål og pushe de på timer. Spesielt gøy er det når man klarer å gi noen et lite tips som kanskje gjør at alt løsner.

Karoline har nylig funnet en glede i intervalltrening, men er også veldig glad i CrossFit-spesifikke, rolige langkjøringsøkter, og er det teamøkt på planen er det ingen grunn for å ikke være med – det er noe av det morsomste innen CrossFit.

Det som gir Karoline motivasjon er den kontinuerlige fremgangen det er å få i CrossFit. Det er gøy at det alltid er noe å bli bedre på, uansett om det er å få bedre kondisjon eller klare et skritt lenger med handstandwalk!